Drina iznenadila Radnik

Premijer liga BiH, 22. kolo

Drina iznenadila Radnik

Midhat Šljivak

Fudbaleri Drine savladali su Radnik s 1:0 u susretu 22. kola Premijer lige BiH.

Drina je bolje ušla u meč i nakon 16 minuta igre je povela. Nespretno je nakon ubačaja Ilića reagovao napadač Radnika Obradović, te je pogodio vlastitu mrežu za prednost od 1:0.

Imao je potom domaći tim još nekoliko odličnih šansi. Najbolju je imao Kikić u finišu prvog dijela, ali Kikić nije uspio da matira Avdukića, iako je bio usamljen pred golom gostiju, te se na odmor otišlo minimalnim vodstvom domaćeg tima od 1:0.

Radnik je u nastavku krenuo žestoko. Šećerović je pogodio prečku, Obradović stativu, ali lopta nije htjela u mrežu. 

Do kraja je ostalo 1:0, te je domaći tim stigao do pobjede nad favorizovanim rivalom.

Premijer liga, 22. kolo:

Drina - Radnik 1:0 (Obradović 16'ag)

DRINA: Erić, Petrović, Vasiljević, Ćulibrk, Ilić, Kikić, Vasić, Blagojević, Ivanović, Kuzmanović, Jokić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

RADNIK: Avdukić, Hodžić, Beširević, I.Jakovljević, Memišević, Janković, Krsmanović, Obradović, Ostojić, Srećković, Šećerović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi