Drogba završava karijeru kao Ronaldo?

Dogovorio transfer u Corinthians?

Drogba završava karijeru kao Ronaldo?

Edmir Škorić

Brazilski Corinthians mogao bi da bude posljednji klub Didiera Drogbe u igračkoj karijeri.

Drogba (38) je 18 mjeseci proveo u Montrealu nakon što je 2015. godine napustio Stamford Bridgeu, a nedavno je napustio redove MLS momčadi.

Iskusni golgeter želi još da igra, a prema portalu goal.com, predsjednik Corinthiansa Roberto de Andrade ponudio mu je ugovor prema kojem će za godinu dana zaraditi 120.000 funti sedmično.

Mediji u Obali Slonovače tvrde da je Drogba prihvatio poziv Corinthiansa i ubrzo bi mogao da potpiše ugovor s članom brazilske Serije A. U istom klubu karijeru je završio i Ronaldo 2011. godine.

Drogba je u karijeri igrao za Le Mans, Guingamp, Marseille, Chelsea, Shanghai, Galatasaray i Montreal. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi