U bh. nogometu ovakav status kluba nije zapamćen: "Bravo, pare uzimate, a nećete da trenirate"

Razočarani nakon domaćeg poraza u derbiju začelja

U bh. nogometu ovakav status kluba nije zapamćen: "Bravo, pare uzimate, a nećete da trenirate"

S. Mlaćo
U Drugoj ligi Sjever itekako je zanimljivo, a Lokomotiva iz Miričine je razočarala svoje navijače domaćim porazom od Dizdaruše iz Brčkog (0:1), te su administratori facebook stranice ovog kuba odlučili razočarenje 'ispoljiti' putem iste.

Iz Lokomotive su imali velike zamjerke na suđenje, 'slali', su poruke čelnicima Saveza, no sada su odlučili pogledati u 'svoju avliju'.

Nakon novog poraza bili su razočarani te putem zvanične stranice odlučili prozvati vlastite igrače.

“Bravo fudbaleri, svi vi koji ste danas nosili dres Lokomotive. Bravo, ovo je dokaz da se pare mogu uzimati i plate dobijati koliko god loše igrali, ne dolaziti na treninge, iako su vam urađeni reflektori i napravljeni uslovi da imate noćne treninge. I kada vam neko kaže konstruktivnu kritiku, odmah se naljutite, jer vi ste igračine.  Bodovi nisu bitni, bar ste vi dokaz da je tako.

Neću na trening, neću na Kup utakmicu, ali neću ni pobijediti u prvenstvu. Bravo, bravo ,bravo .

Ali eto, nismo ni mi ništa uradili da pobijedimo“, napisali su iz Lokomotive.

Oglasi

Izvazvalo je to dosta komentara, posebno ironičnih, a očigledno je zasmetalo i samim nogometašima.

Tako se klub odlučio ponovo oglasiti.

Ovo je ujedno bila i posljednja objava na stranicama našeg kluba koja je vezana za ovosezonske  igre, rezultate, zalaganje i uopšte igrački kadar.  Prema riječima pojedinih fudbalera, mi kao klub nismo ništa učinili da oni kao igrači ne gube utakmice, čast našim protivnicima, od Kurte i Murte.

Mi ćemo samo reći da osim mečeva u Malešićima i Priluku naša ekipa je imala optimalne uslove za igru na svim ostalim mečevima.

[facebook]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=588303849965780&set=pb.100063585097633.-2207520000.&type=3[/facebook]

Oglasi

Ponavljamo, ovo je posljednja objava u vezi bilo kog fudbalera koji trenutno nosi dres naše svetinje , Lokomotive“, stoji u objavi člana Druge lige Sjever.

Lokomotiva je na predposljenjem mjestu na tabeli sa samo 11 bodova, dok Dizdaruša sada ima 14. Na dnu su Prokosovići koji su u 13 utakmica upisali isto toliko poraza.

U  narednom kolu Lokomotiva gostuje kod NK Svatovac, dok će pred zimsku pauzu ugostiti upravo fenjeraša Prokosoviće.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Zaista nesvakidašnja objava, bez obzira što se radi o klubu iz nižeg ranga bh. nogometa.

 

Top Komentari

Hellas
Zar ima plata u tom rangu?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi