Američki novac stiže: Bh. niželigaša preuzima legenda bh. i jugoslovenskog fudbala?

Zanimljiva objava

Američki novac stiže: Bh. niželigaša preuzima legenda bh. i jugoslovenskog fudbala?

H. Zilić

FK Lokomotiva Miričina nedavno je došla u centar bh. sportske javnosti.

Naime, Lokomotiva iz Mirične je zaintrigirala dobar dio lokalne javnosti objavom na Facebooku da će ih uskoro preuzeti američki biznismen.

Nakon toga objavili su i zanimlljiv oglas. Raspisali su konkurs za dovođenje novih igrača.

"Menadžment Lokomotive Miričina je zainteresovan za dovođenje pet novih igrača u predstojećem zimskom prelaznom roku za fudbalere, a može i ranije ukoliko su igrači slobodni. Svi zainteresovani mogu da kontaktiraju klub sa pismenim prijavama, kao i njihovim obrazloženjem zašto hoće i žele da igraju za Lokomotivu. Potrebno je u pismenoj formi dostaviti lične generalijske podatke (ime, prezime, godište, adresa, kontakt telefon, email adresa) i igračku biografiju za period u zadnjih 3-5 godina odnosno iskustvo igranja u drugim klubovima", stoji u objavi.

I ovaj put Lokomotiva je zaintrigrala javnost u BiH objavim da ekipa pregovara sa legendom jugoslovenskog fudbala.

"U dogovoru i uz saglasnost naših prijatelja iz Amerike, FK Lokomotiva je trenutno u završnoj fazi pregovora oko angažovanja u stručni štab nšse ekipe jednog bivšeg reprezentativca i jednog od najboljih igrača bivše EX Jugoslavije koji je po završetku igračke karijere bio i dugogodišnji trener poznatih klubova.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Uskoro i puno više fascinantnih vijesti sa naših Lugova!", stoji u novoj objavi FK Lokomotive.

O čemu je zapravo riječ saznat ćemo vrlo brzo, a ovaj niželigaš iz BiH je očigledno pun iznenađenja posljednje vrijeme.

Top Komentari

Husrefbeg22
Moze li se prijaviti putem e-maila?
4 0
ThrillerHz
Nikola Nikic :)
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi