Druga strana priče iz Konjica: "Sve su pokušali iscenirati, policija je bila tu"

Bilo je burno uoči meča

Druga strana priče iz Konjica: "Sve su pokušali iscenirati, policija je bila tu"

S. Mlaćo

Ne smiruje se bura oko meča Igman - Posušje.

Gosti su izdali saopštenje u kojem navode da su napadnuti, te da je jedan njihov nogometaš fizički napadnut od strane pomoćnog trenera gostiju.

Naveli su da i nije bilo obezbjeđenja na stadionu, no iz MUP-a Konjic su sve demantovali.

"Naša patrola nalazi se na stadionu. Prema našim informacijama, nije tačno da je trener Igmana napao nekog igrača već se radi o unutrašnjiem obračunuu HŠK Posušje. Policija će izvršiti provjere", rekli su za Radiosarajevo.ba iz Policijske stanice Konjic.

Iz FK Igman su u neslužbenom razgovoru za SportSport.ba kazali da su sve iscenirali gosti koji su kako kažu tako pokušali za zelenim stolom doći do tri boda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Pokušali su iscenirati incident. Policija je sve potvrdila, ljudi su bili tu. Kada smo igrali dole prije dvije godine, Jure Glavina je psovao balijsku majku, vrijeđao na sve načine, a jedan naš redar mu je sada rekao 'zašto si dole radio te stvari?'. On je rekao da se toga ne sjeća. Potrčao je zatim iz svlačionice Glavina prema nama, te psovao nam. Tu je nastala gužva, pokušali su iscenirati da se utakmica ne igra, a delegat je jasno kazao da od toga nema ništa. Niko nikoga nije udario, ni napao. Klub će se oglasiti poslije meča", istakli su nam iz konjičkog prvoligaša.

Meč u Konjicu se trenutno igra, a na semaforu je početnih 0:0.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JointUnion87
Sad ih tek naklepati, smradovi *****ki
1 3
Jugovina
Djecja i naivna priopcenja
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi