Drugi dan akcije navijača Željezničara: Sluteći po odzivu u petak bi na Grbavici "grmilo"

Vrijednost jedne ulaznice/donacije 5 KM

Drugi dan akcije navijača Željezničara: Sluteći po odzivu u petak bi na Grbavici "grmilo"

Admin Čaušević

U FK Željezničar nastavljena je kupovina ulaznica za meč protiv Mladosti. Kupovina se obavlja u vidu donacija. 

Navijači Plavih su pokrenuli inicijativu da se prodaju ulaznice za utakmicu 5. kola Premijer lige bez obzira što će kapije stadiona Grbavica biti zatvorene.

Iz FK Željezničar su saopštili da je zaključno sa današnjim danom prodato 5450 ulaznica/donacija. Vrijednost jedne ulaznice/donacije iznosi 5 KM.

Da se kojim slučajem može igrati pred navijačima sluteći po odzivu na akciju jasno je da bi grmilo na tribinama Doline ćupova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međutim, treba napomenuti da jedna osoba može kupiti odnosno uplatiti neograničen broj donacija, ali zarada od skoro 30.000 KM se čini sasvim pristojnom cifrom.

Iz Željezničara su poručili da će ova akcija biti nastavljena i sutra pa će iznos dodatno narasti. Meč s Mladosti igra se u petak od 19 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bohemia
Sadakutu vitr arena
2 17
Sako12
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!!
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti