Prvi dan, zarada odlična: Navijači Željezničara dokazali lojalnost

Sjajan odziv na akciju

Prvi dan, zarada odlična: Navijači Željezničara dokazali lojalnost

Admin Čaušević

Premijer liga BiH se trenutno igra bez prisustva publike i još uvijek je nepoznato kada će navijači ponovo moći zauzeti svoja mjesta na tribinama. 

Iz tog razloga navijači Željezničara su pokrenuli inacijativu da u vidu donacija počnu kupovati ulaznice za meč s Mladosti koji se igra u petak.

Vrijestno donacije/ulaznice iznosi 5 KM, a odziv prvog dana je bio odličan. Iz Zvorničke 27 je saopšteno da je do sada kupljeno 3284 ulaznica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako je Željezničar uspio inksasirati nešto više od 16.000 KM, a obzirom na već ranije dokazanu lojalnost prema Plavim ta cifra će u narednim danima još narasti.

Iz Željezničara su poručili da će prodaja biti nastavljena i u narednim danima u klupskom shopu od 9:30 do 17:30, kao i putem interneta.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RamboIzzMostara
Kopirate Velež i Red Army.
5 11
rodjak
svaka cast za Manijake na ovoj akciji,to je pravi nacin da se pomogne klubu u ovoj krizi oko pandemije ,ja kao navijac Rodjenih mogu samo da pozdravim ovakve akcije,nebitno je uopste ko je prvi poceo i sta,bitno je da se svoj klub pomaze a ne da se sjedi iza tastature i da se palamudi. Ko god ovako konkretno pomaze svom klubu skidam kapu,a ocekujem i od ostalih navijaca da to urade.Navijaci Celika bi isto mogli odraditi ovako nesto jer i oni imaju brojnu armiju navijaca i da konkretno pomognu svom klubu pogotovo sad kad su u najlosijoj situaciju od mozda postojanja. Mi za sljedecu domacu utakmicu protriv TC opet pravimo istu akciju.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti