13

Komentari (13)

rodjak
bravo Manijaci tako se konkretno pomaze klub,a i svi i navijaci ostalih klubova bi trebali isto raditi da se pomognu malo klubovi u ovoj pandemiji.Mi u ponedeljak pocinjemo novu kupovinu karata za sljedecu nasu domacu protiv TC
Harunn221
Svaka cast momci, od navijaca Veleza. Mislim da su Velez i Zeljo jedina 2 zdrava sportska kolektiva u zadnje vrijeme u BiH
Quartararo20
IDEMO MANIJACI SVI KO JEDAN...I NAPRIJED I NAPRIJED
AjdinVL
Nemojte biti licemjerni. Kad je bio članak o Veležu navijaču koji je kupio karte bile su pohvale i da se tako voli klub, a sad kad je željo odmah to je sadaka klub, sadaka arena, itd. Ja navijam za Sarajevo, ali daj budite realni.
nemozetako
upravu si 100%. svaka cast na ovome i da prodaju sve do posljednje karte
Plavi orkestar
Ajdine svaka ti cast.Tvoje razmišljanje treba biti primjer ostalima.
AjdinVL
Ma na jednu stranu rivalstvo i međusobna "bockanja" i sitne provokacije, u tome i jeste draž rivalstva, ali ovo što se konstantno bilo šta što dođe sa druge strane odmah etiketira i vrijeđa, to mi je bezveze. Samo treba biti realan.
Bohemia
Sadakutu vitr arena
E.Car
Al je arena za razliku od Lavora za koji je i 1KM puno dati.
user1575395494
Nek puknu dušmani
MehoS
Volim te Željo!
BlueBoys
Baklje cemo paliti, jer mi smo Manijaci!!!
Sako12
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.