Drugi gol je melem za oči: Pogledajte kako je Štilić "počastio" Lendrića i Mujezinovića

Plavi maksimalni

Drugi gol je melem za oči: Pogledajte kako je Štilić "počastio" Lendrića i Mujezinovića

A. Čaušević

Željezničar je i nakon četiri kola ostao jedini tim u Premijer ligi s maksimalnim učinkom. Ovaj put Plavi su pobijedili Slobodu s 0:2. 

Semir Štilić, najbolji igrač i kapiten Plavih, se ovaj put nije upisao u strijelce, ali je svoje saigrače počastio sa dvije asistencije.

Štilić je prvu asistenciju upisao u 8. minuti kada je Ivan Lendrić rutinski zabio glavom poslije sjajnog centaršuta iskosa s desne strane.

Sva pitanja oko pobjednika riješio je rezervista i apsolutno okrovljenje dosadašnjeg dijela sezone Mustafa Mujezinović u 73. minuti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mujezinović je odigrao prelijep dvostruki dupli pas sa Štilićem i rutinski matirao golmana Slobode nakon što se našao u "jedan na jedan" situaciji.

Fudbaleri Željezničara su na Tušnju sa 2:0 savladali Slobodu i tako nastavili maksimalan učinak u novoj sezoni Premijer lige.

Posted by SportSport.ba - Premijer Liga BiH on Saturday, August 15, 2020
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Opa.....MM Štilić style...
7 0
Lafo
Ljože gigant
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi