Drugi poraz Višćinog Basaksehira

Kasimpaša slavila s minimalnih 1:0

Drugi poraz Višćinog Basaksehira

Adnan Beganović

U prvom susrretu 2. kola turske Super lige Kasimpaša je s minimalnih 1:0 savladala Basaksehir, čije boje brani bosanskohercegovački reprezentativac Edin Višća.

Basaksehir, koji je bio najprijatnije iznenađenje prošle sezone, u ovu je ušao jako loše. Nakon poraza 3. pretkolu Evropa lige, te poraza ma otvaranju Super lige od Antalyaspora, ekipa našeg Višće i večeras je položila oružje u duelu sa Kasimpašom.

Domaća ekipa slavila je s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na susretu postigao je Scarione u 32. minuti nakon asistencije Donka.

Višća je na terenu proveo svih 90 minuta, a u narednom kolu njegova ekipa će snage odmjeriti sa Bursasporom, dok će Kasipaša gostovati kod Genclerbirligija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.