Drugo poluvrijeme u Banja Luci počelo poništenim golom

Je li bio ofsajd?

Drugo poluvrijeme u Banja Luci počelo poništenim golom

Admin Čaušević

Uzalud su se radovali navijači Borca u na startu drugog poluvremena susreta protiv Zrinjskog. 

U 48. minuti nakon ubačaja iz kornera loptu je glavom u mrežu pospremio Dujaković, ali je nakon konsultacija s pomoćnicima sudija Šehović poništio gol. 

Naime, dojam je da je u trenutku kada je Kajkut udario loptu Dujaković bio u ofsajd poziciji poziciji pa su Šehović i njegovi pomoćnici odlučili da ne priznaju pogodak.

Poništeni gol pogledajte u video prilogu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ciroa
Jasno se vidi da je igrač Zrinjskog zadnji igrao loptom, prije igrača Borca tako da je sarajevski sudija poništio regularan gol. Ali pošto je iz Saraj'va neće biti kažnjen?
1 3
ciroa
Dok god ste toliki papci niste, gdje ste sad da tražite da se kazne sudije? Ćutite sarajevski papci zato što ste priželklivali nerješen rezultat. Iz aviona se vidi da igrač Zrinjskog glavom daje loptu, ali sarajevski mafijaši kažu ofsajd...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti