9

Komentari (9)

A evo I na engleskom ko zna da cita od UEFE pravilo jasno The shot by a team-mate rebounds off or is deflected by an opponent (defender) to attacker who is penalised for playing or touching the ball having previously been in an offside position
Samo da se razjasni situacija, ukoliko zadnji igrac odbrane igra loptom, namjerno (pogresan pas npr) onda nema zaledja I priznao bi se pogodak a ukoliko je nenamjerno npr blok u zelji da sprijeci pogodak/blokira sut a napadac je prethodno (u momentu upucivanja suta) bio u zaledju onda je zaledje. Tako da je jasno ko dan! Svi sportski radnici a pogotovo u fudbalu na edukaciju i onaj sto proziva savez.
BN78
Eeee,Crveni Kmeri,lako je bilo krasti srpski klub,a to vam se sada vraća,jebu vas sad uje i zeleni,ko vas **** sad,neka vas sada Basara brani po Sportskom Žurnalu.
ciroa
Dok god ste toliki papci niste, gdje ste sad da tražite da se kazne sudije? Ćutite sarajevski papci zato što ste priželklivali nerješen rezultat. Iz aviona se vidi da igrač Zrinjskog glavom daje loptu, ali sarajevski mafijaši kažu ofsajd...
ciroa
Jasno se vidi da je igrač Zrinjskog zadnji igrao loptom, prije igrača Borca tako da je sarajevski sudija poništio regularan gol. Ali pošto je iz Saraj'va neće biti kažnjen?
Edin Merlin
@ciroa Nabio komplex glavni grad !!!!!
ciroa
Haha, meni niste glavni, niti ćete biti...
DobarDan
Meni je Banha Luka bila najljepsi grad u ex-yu drzavi.. a ti papak @ciroa prosetaj malo, izadji iz tora.. mozes ti bit i veci od dodine ovce.. ti kad odes bilo gdje u Srbiju ti si za njih Bosanac, i vazda ces to bit ako si rodjen u BiH.. kakav glupan, jel moguce...
ciroa
Nećemo se vrijeđati sarajevski papak, pa možete i vi prestati biti bakirove ovce pa prestati da serete po svemu što je naš identitet, ja npr poštujem svakoga ko mene poštuje... Ali iritirali ste me sa onolokim sranjem je li bio penal protiv Radnika ili ne... pa što sad ne prdite, kad je ponošten regularan gol?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.