Dudić: Bili smo toliko dominantni da nisu mogli izdržati

Trener Sarajeva prezadovoljan

Dudić: Bili smo toliko dominantni da nisu mogli izdržati

Edmir Škorić

Sarajevo je večeras u sjajnoj utakmici pobijedilo ekipu Sloge s 4:2 i tako sa šest bodova otvorilo prvenstvo.

Iako je možda pobjeda bila teže izborena nego se očekivalo, ipak je potpuno zaslužena, a u tome su se složila oba trenera.

"Potpuno zaslužena pobjeda. Drago mi je da nismo odustajali od svoje igre. Rekao sam da će Sarajevo igrati napadački i evo ide. Treba biti obaveza da se dođe na Koševo kada se igra subotom i nedjeljom", kazao je Dudić, dodavši:

"Pobjeda upisana, možda teže od očekivanog, a ove golove koje smo primili moramo da poradimo na tome. Možda nekada nećemo moći preokrenuti utakmice, tako da ne smijemo ovo dozvoljavati. Sloga se predstavila u dobrom izdanju. Ipak, bili smo toliko dominanti da nisu mogli izdržati. Čestitke i igračima, a hvala i navijačima za veliku podršku".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O Posušju

"Mi ćemo svaku utakmicu ići na pobjedu. Nikoa nećemo potcijeniti, a ni precijeniti", dodao je Dudić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Starigrad01
Dobro si počeo Feđa.Samo ovaj ritam održi,imaš najjaču ekipu u državi.Guraj sa ovim divnim momcima do Duple Krune aBd. Sellam svim bordo navijačima
5 2
Bazarich
2 kiksa i narednih 6 kola vidjet ces gdje si doso Lakse real vodit neg sarajevo Zivi bili pa vidjeli Sretno
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi