Dudić i Mulalić će na Grbavici morati biti jako oprezni

Derbi starih rivala

Dudić i Mulalić će na Grbavici morati biti jako oprezni

Admin Čaušević

Jedan od derbija 23. kola Premijer lige igra se na stadionu Grbavica između Željezničara i Veleža.

U prvom kolu proljetnog dijela Velež je u Mostaru pobijedio Željezničar s 2:0 te će Sarajlije za za vikend imati priliku da za svojevrsni revanš.

Na ovoj utakmici jako oprezni će biti morati biti treneri oba tima Edis Mulalić i Feđa Dudić koji su poznati kao temperamentni i karakterni stručnjaci.

Obojica na vrlo žustar način vode utakmice, često ulaze u rasprave sa sudijama pa će u narednim mečevima morati biti pažljiviji ukoliko ne žele da završe na tribinama na nekom od narednih susreta.

Naime, Mulalić i Dudić su zaradili opomene u posljednjim duelima svojih timova i sada im slijedi suspenzija.

Dvojica perspektivnih stručnjaka imaju po dva žuta kartona i svaka naredna opomena za njih će značiti jedan meč pauze.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od ostalih trenera supenzija prijeti i Sergeju Jakiroviću. I trener Zrinjskog je u dosadašnjem dijelu sezone skupio dvije javne opomene.

Inače, za vikend će na "hlađenju" biti Husref Musemić koji je požutio protiv Veleža te će Tuzla City biti bez šefa stručnog štaba protiv Rudar Prijedora.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
Duel 2 stara BH velikana, nadam se dobroj utakmici,eto nas manijaci po pobjedu ,izvolite se odbraniti ;)
7 2
Ljacmu1
Željo to uzima na formu i srce kao i protiv Sarajeva.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi