"Sarajevo je najbolje u državi uz Tuzla City i Zrinjski"

Sloboda u srijedu dočekuje Bordo tim

"Sarajevo je najbolje u državi uz Tuzla City i Zrinjski"

A. Čaušević

U srijedu su na programu revanš susreti četvrtfinala Kupa BiH.

Sloboda će na stadionu Tušanj dočekati Sarajevo i ukoliko želi proći dalje morat će nadoknaditi 2:0 iz prvog duela koliko je slavio Bordo tim na Koševu.

"Sarajevo sigurno posjeduje invididualni kvalitet, imaju i širok roster igača tako da mogu igrati u ritmu srijeda - subota. Mislim da je to uz Tuzla City i Zrinjski najbolja ekipa u državi", na press-konferenciji je kazao Adnan Jahić, pomoćnik Mladena Žižovića.

Jahić je prokomentarisao i činjenicu da će Sarajevo uoči sutrašnjeg meča imati dan više odmora.

"U prvom meču zbog naše dekocentracije primili dva gola što nam se sutra ne smije desiti. Imali smo dan manje u odnosu na Sarajevo, valjda tako treba kada se pravi takmičarski kalendar", pomalo sarkastično je kazao Jahić.

"Znate da smo u nedjelju imali težak meč protiv Zrinjskog. Sutra ćemo biti oslabljeni neigranjem Josipa Balića, a nakon današnjeg susreta ćemo vidjeti ko će biti u sastavu."

Medijma se kratko obratio i defanzivac Emir Jusić s jasnom porukom da nema predaje bez obzir na rezultatsk zaostatak.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Sarajevo je sigurno kvalitna ekipa. Igrali su dobro protiv Borca iako nisu upisali pobjedu. Sigurno ćemo dati maksimum. Imamo pravo da želimo, da imamo nadu, da se nadigravamo, ako budemo pravi mislim da možemo stići rezultat", dodao je iskusni štoper Jusić.

Utakmica na stadionu Tušanj počinje u 14 sati. Pravdu će dijeliti Danijel Bojo iz Kiseljaka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bordobjeli
Nema ovaj pojma, željo je najbolji u državi. (Al u proslavi rođendana)...
7 2
crnoicrveno
Nije Milorad nego Mladen ccc
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi