Dudić nagradio igrače

Nakon trijumfa protiv Slobode

Dudić nagradio igrače

Haris Zilić

Velež je trijumfom protiv Slobode rezultatom 2:0 stigao na korak od Evrope.

Mostarcima u posljednjem kolu treba bod protiv Mladosti da bi i matematički osigurali plasman u UEFA konferencijsku ligu.

Nakon utakmice u press salonu Veleža, trener Feđa Dudić je rekao da će nagraditi igrače za sjajnu partiju danas i da je posebno zadovoljan ponašanjem koje zaslužuje visoku ocjenu.

"Igračima daje 9, 10 ocjenu za ponašanje i na koji način smo dobili utkamicu. Planiran je trening, ali uspjeli smo dogovoriti dva dana slobodna, mislim da su igrači to zaslužili", rekao je Dudić nakon utakmice.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
FEĐA,KRATKO I JASNO,MAJSTORE HVALA TI ZA SVE I AKOBOGDA IDUCE I NAREDNIH SEZONA DA NAS VODIS DO TITULE
14 0
unioni
Ovog ostavite jos sezonu dvije sa ovakvim igracima trenutnim + novim poboljsanjima igraca eto titule
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti