Dudić poslao poruku igračima Veleža

Kratko i jasno

Dudić poslao poruku igračima Veleža

H. Zilić

U petak od 18 sati 17. kolo Premijer lige BiH otvara hercegovački derbi.

Velež će u Mostaru dočekati ekipu Širokog Brijega, a povodom tog meča danas je održana press konferencija FK Velež.

Između ostalog, trener Rođenih Feđa Dudić imao je poruku za igrače posebno one koji misle da zaslužuju veću minutažu i više prostora za igru u redovima Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svaka utakmica je novo dokazivanje. U Posušju nam je postigao igrač gol koji je ušao sa klupe. Igrači koji ne počnu utakmicu, možda mogu puno dati kada uđu kao izmjene. Evo Srbija je imala sličnu situaciju, Mitrović ušao i zabio. Ja to želim od igrača. Ako si nezadovoljan što si na klupi uđi i dokaži mi da zaslužuješ mjesto u sastavu", poručio je Dudić igračima na današnjoj press konferenciji.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mingiling
**** te Mitrovic kontas
3 8
Alijinsadakar
Seljačine iz malog sela pored Mostara
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi