11

Komentari (11)

Kako si perfidno slao igrače sa klupe protiv Željezničara da dobiju parne kartone i da se očiste protiv Borca ( Hasanović,Ovčina) a još i Radovac i Zajmović u igri. Niste se ni pomakli sa klupe i sve ste se dogovorili sa vickom. Sudi vam sudija iz BL i povalite Želju a vi lagano pustite Borcu. Fuj!
Majobrat
Napusi se kurca majmune jedan retardirani, i Borac ce dobiti po picki kao i vi
enko
Maticu mozemo i mi jednom pusit kod dode da vidimo kako je.Čovic i Beusan mu puse godinama i nista nam ne zbore kako je to.
StarMoVe
djenanj
Naš je Duda Alex Fergusson !!!!! Forzza Rođeniiii
VelikiMislilac
Feđa ne idi iz Veleža osim u drugu ligu, van BiH, naravno ako kakva baš dobra ponuda dođe i postat ćeš povijesna ličnost BH sporta. Nije sve u parama, a u ovoj ligi je sve to sića u odnosu na spomen kojeg ćeš imati. Samo lagano, još smo u izgradnji, a znaš kako je ne pravi se kuća preko noći i puno je tu neočekivanih, usputnih problema.
pjanke.sa
Ma nece Fele brat nigdje bola ne brini
VelikiMislilac
Feđa majstore Rođeni su uz tebe!
amarosimbrko
SLINAVKO KRENO SI DA SLINIS I PLACES I TENZIJE DIZES A GLUMIS KLOPP-a
Defensor81
Idi po čimprte bolan okani se veleža gnjido
enko
Brko, brkane nas omiljeni krkane
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti