Zadovoljni Dudić imao želju pred put u Banja Luku, Ivanković zabrinut zbog dešavanja u Širokom

Treneri nakon meča

Zadovoljni Dudić imao želju pred put u Banja Luku, Ivanković zabrinut zbog dešavanja u Širokom

Midhat Šljivak

Velež je razbio Široki Brijeg s 4:0 u susretu Kupa Bosne i Hercegovine i došao je na prag polufinala.

Rođeni su odigrali sjajan meč i zasluženo su slavili, te ih samo čudo može odvojiti od plasmana dalje.

Zadovoljan nakon meča bio je trener Veleža Feđa Dudić.

"Zadovoljan sam. Ne možemo odigrati dvije loše utakmice, bila bi pirova pobjeda da smo pobijedili onako pirovom igrom kao protiv Željezničara", rekao je Dudić i dodaje:

"Na kraju realan rezultat, moglo je biti golova i u našoj mreži. Velike čestitke momcima, ovo nije slučajno. Nećemo se opustiti dok ne završi 90 minuta u Širokom Brijegu. Dobra uvertira pred nastavak prvenstva".

Pred gostovanje Borcu Dudić ima posebnu želju.

"Bitno je da imamo širok kadar, želim da se nakon Banjaluke priča o lijepom fudbalu širom BiH, a ne o nekim drugim stvarima", poruka je trenera FK Velež.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

S druge strane trener Širokog Brijega Jure Ivanković je veoma zabrinut.

"Imamo velikih problema. Dobro smo ušli u utakmicu, stvarali smo šanse, ali nismo uspjeli postići pogotke. Brutalno smo kažnjeni. Psihološki smo potonulu, moramo se preispitati na koji način nam se dešavaju primljeni golovi. To je više dekocentracija, to su individualne greške koje se ne mogu na ovakvom nivou dešavati. Nema vremena za plakanje, pokušat ćemo protiv Tuzle da se vratimo malo u život", rekao je Ivanković

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amarosimbrko
SLINAVKO KRENO SI DA SLINIS I PLACES I TENZIJE DIZES A GLUMIS KLOPP-a
3 12
VelikiMislilac
Feđa ne idi iz Veleža osim u drugu ligu, van BiH, naravno ako kakva baš dobra ponuda dođe i postat ćeš povijesna ličnost BH sporta. Nije sve u parama, a u ovoj ligi je sve to sića u odnosu na spomen kojeg ćeš imati. Samo lagano, još smo u izgradnji, a znaš kako je ne pravi se kuća preko noći i puno je tu neočekivanih, usputnih problema.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti