Dudić: Jedva dočekaju da nas pljuju, dušebriznici će odmoriti koji dan...

Velež dobio gradski derbi

Dudić: Jedva dočekaju da nas pljuju, dušebriznici će odmoriti koji dan...

A. Čaušević

Feđa Dudić je dobio i drugi mostarski derbi, ovaj put s rezultatom 2:0. 

U izjavi poslije pobjede nad Zrinjskim Dudić je bio vidno raspoložen, osjetilo se to u njegovom glasu, ali i dočekao da prozove kritičare.

"Imali smo pad u prvom poluvremenu gdje je Zrinjski imao incijativu, imalu su šansu koju je Bobić odbranio. Što nismo naplatili na Grbavici, naplatili smo večeras, zatvorili smo im najbolje igrače, momcima mogu samo čestitati, bacali su se na glavu, imali smo previše motiva", rekao je Dudić.

"Nakon devet mjeseci izgubimo jednu uakmicu, hajd što nas pljuju drugi, već nas pljuju i ovi naši navijači, takve neću nazvati navijačima Veleža. Jedva su dočekali jedan poraz pa da omalovažavaju sve što se radi, tako da će dušebriznici odmoriti koji dan", kazao je Dudić koji je pobjedu posvetio igračima i istinskim navijačima Veleža, posebice Red Armyja te predsjedniku Šemsudinu Hasiću.

U narednom kolu koje se igra sredinom sljedeće sedmice Rođene čeka novi hercegovački derbi i to protiv Širokog Brijega na Pecari.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rekao sam da je danas najbitniji rezultat, napravili smo sami sebi pritisak. Nije sramota izgubiti od Željezničara na Grbavici. U Širokom Brijegu ćemo sigurno biti rasterečiniji, bit će to opuštenije nego danas", poručio je trener Veleža.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1593509319
Dudicu ti si teski ljakse i od tebe nikada nece biti trenera nego muckaros i ljakse
3 18
007
Mahalsko seljacki trener na nivou ulice, ovako nesto Amar, Husref, Vinko, ili Mladen nebi nikada izjavili, zato sto se jednostavno ne obaziru na ulicu i komentare mahale, ali ovaj je takvog ranga zato i reaguje ko sta pise po forumima i ko sta prica na ulici, smiješan trener
6 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi