Dudić: Moramo biti zadovoljni, pogotovo zbog penala

Trener Veleža poslije remija

Dudić: Moramo biti zadovoljni, pogotovo zbog penala

Trener Veleža Feđa Dudić bio je zadovoljan nakon današnjeg remija u Tuzli.

Mostarci su, podsjetimo, u sklopu 21. kola BHT Premijer lige BiH remizirali na Tušnju sa Tuzla Cityjem i tako uvezali četvrtu utakmicu bez poraza.

"Iako pogodaka nije bilo, vjerujem da je utakmica bila zanimljiva, naročito u drugom poluvremenu. Bilo je dobrih prilika i s jedne i s druge strane. U samom finišu nesretno smo skrivili jedanaesterac, ali, srećom, nismo kažnjeni. Mogu biti zadovoljan rezultatom, pogotovo kad uzmem u obzir da je protivnik promašio jedanesterac", kazao je novinarima Feđa Dudić.

Rezultatom je zadovoljan, ali igrom baš i ne.

"Nismo bili na nekom nivou, nedostajalo je odlučnosti, hrabrosti prema naprijed, ali ni teren nije bio najbolji. Dva kola zaredom na Tušnju završavaju utakmice 0:0. Teško se stvaraju prilike i postižu golovi. Da je teren bio bolji, siguran sam da bismo i mi i oni pružili bolju partiju. Idemo dalje, bitno je da smo produžili seriju", poručio je trener Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Velež će ugostiti Borac.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Malo vas ponjelo mislili lahko do bodova
2 4
Fce
Mozeli ton nista se necuje
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi