12

Komentari (12)

VelikiMislilac
Sta ih falis Fedje, greboga Svinjski
Deepy
Nidje veze mu priča sa U 21. Da je sreće morala bi trojica takvih otvoriti susret, to je jedino za dobrobit BiH nogometa. Ta neće Vranješ sa 35. godina postati igračina, ili Jakovljević sa 32. Svaka čast veteranima koji su kvalitetni kao ova dvojica nabrojanih u BiH ligi, ali u većini ekipa igraju isluženi, malo kvalitetni igrači koji ne uspiju nigdje vani, pa mogu jedino igrati u BiH, a mladima se ne daje prilika, ide se uvijek na nekakva "provjerena riješenja", a koja zapravo nisu tako provjerena..
Deepy
Ako može Zrinja koji je trenutno prvi igrati sa Savićem, Bašićem, Šošićem, Šipovcem, Mašićem, Sabljićem itd, a pokazuju da su klase zašto ne drugi?
bk123
Čuj nisu došli reprezentativci iz Luxembourga...majke mi da stopiraju prije bi došli
traorea
Upravu je Feđa. Nijedan klub savez nije pitao za mišljenje o ovom pravilu, već je samo donesena odluka. Nezgodno je morati staviti nekog da igra ako on jednostavno nema dovoljno kvaliteta. Nije ovo igrica, Feđa prvi pa svi ostali žive od ovoga i žalosno je nekog tjerati da stavlja možda nekoga ko nema kvaliteta.
bk123
Stvarno šteta što neće biti navijača....nije ista atmosfera sa i bez njih a kako sad stvari stoje još goru stvar bi mogla napraviti bura.. ako bude puhalo u Mostaru ko danas od igre nema ništa
gubavica11
Djecu ti Je*em kompleksasku spominjes Vranjesa jer te SILOVAO gdje god da je igrao dobijao si od njega po 1 ili 2 gola zadnju te tekmu sa dva gola urnisao te i ludis i ljubomorises glavati majmune
Roodjeniiiiii
Vranješ pola golova iz ofsajda, gdje je bio u evropi, pa bola ona jadna irska ekipa ih je nakantala. A velez Irce rastavio na proste faktore. Jbg bilo fer sudjenje. Borac se tu slabo snalazi.
Tuzla_1987
Fedja ne razumijem tvoju zalbu za “pravilo u21” pa nije samo Velezu nametnuto svima je u ligi a u ostalom ljudi dragi dajte da radimo na napredku lige i mladih igraca u ligi…Pa ******. vas pobjeda ako nam je liga ruglo.Gibraltar ima ekipu u Ligi nacija mi ne mozemo prismrdit.Zasto?Zato sto je najbolji igrac lige neki Stojan Vranjes(35) ili neki Nemanja Bilbija(30).Sarajevo igra konstantno s malim Trakom koji ima 18 godina,Sloboda s Mehmedagicem(18)i Alicem(19),Tuzla City s Sukilovicem koji je isto 2003. godiste.Treba gledat dugorocno i forsirat mlade igrace.Na utakmici protiv Sarajeva nista vise nije uradio Zajimovic u odnosu na ono sto moze Hajdarevic….
Rastafarian
Znaš da si najveći kad te i ovi preko hvale na sva zvona. NB99 !!!
Baboisback
Vranjes u reprezentaciju????hahahah Hem slab,hem star.
enko
Sretno rodjeni .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.