Dudić: Ovaj tim će svakoj ekipi u Premijer ligi napraviti probleme

GOŠK bolji od Željezničara

Dudić: Ovaj tim će svakoj ekipi u Premijer ligi napraviti probleme

Endin Čaušević

Fudbaleri GOŠK-a danas su u pripremnoj utakmici u Međugorju savladali Željezničar sa 2:1.

GOŠK je do pobjede stigao u samom finišu utakmice kada je s bijele tačke precizan bio Ereiz. Nakon meča trener ovog tima Feđa Dudić izjavio je za SportSport.ba da može biti zadovoljan igrom svoje ekipe

"Mogu biti zadovoljan s onim što smo pokazali. Imao je Željo dosta šansi, ali smo kod 0:0 mogli dati dva ili tri gola. To su bile šanse koje je teže promašiti nego zabiti, ali idemo dalje. Bitno je da imamo igru, imamo glavu i rep. Nastavljamo dalje i drago mi je da igramo s jačim protivnicima poput Želje i Širokog kako bismo znali gdje smo i šta smo i da se ne zavaramo. Na dobro smo putu, slažemo ekipu. Treba nam još jedan vezni igrač i napadač i vjerujem da će ovaj tim napraviti dosta problema svim ekipama u Premijer ligi BiH", rekao je Dudić.

Dudić se osvrnuo i na Marka Mišića koji je izrazio želju da napusti ekipu GOŠK-a ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Marko Mišić se javio da ne želi ostati tu. Ima nekih ponuda i koliko znam blizu je Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Nikog nismo tjerali da ostane i svi igrači su otišli svojevoljno. Za svakog ima alternativa, pa tako i za Marka Mišića", dodao je Dudić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti