NK GOŠK se pojačao iz Slovenije

Grvala potpisao dvogodišnji ugovor

NK GOŠK se pojačao iz Slovenije

S. Mlaćo, foto: S. Mlaćo

NK GOŠK je danas realizovao novo pojačanje za novu sezonu Premijer ligu. Naime, član tima iz Gabele postao je ofanzivac Ernest Grvala (21) koji je danas u prostorijama ovog kluba i potpisao dvogodišnji ugovor.

Grvala u GOŠK dolazi iz slovenskog drugoligaša Radomlja kojeg sa klupe predvodi bh. stručnjak Nermin Bašić, a u protekloj sezoni u 22 utakmice upisao je deset pogodaka i tri asistencije. Nastupao je još za NK Dob, NK Domžale i NK Triglav, a bio je i juniorski reprezentativac Slovenije za koju je ubilježio četiri nastupa.

Iskazao je zadovoljstvo zbog dogovora sa GOŠK-om, te iskazao nadu da će opravdati povjerenje čelnika kluba.

GOŠK danas od 18 sati u Međugorju očekuje prijateljski duel protiv Željezničara, a uskoro će izabranici Feđe Dudića put Kupresa gdje će obaviti jedan dio priprema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi