Šta je Mamić radio na duelu bh. premijerligaša?

Maminjo na susretu u Gabeli

Šta je Mamić radio na duelu bh. premijerligaša?

Samir Mlaćo

Izvanraspravno Sudsko vijeće Suda BiH preinačilo je odluku kojom je odbijena odluka o pritvaranju i zručenju Hrvatskoj Dinamovog savjetnika Zdravka Mamića. 

Za Mamić je potjernica raspisana na osnovnu prvostepene presude od 6,5 godina koja je donesena pred sudom u Osijeku ali je teško očekivati da će Mamić na kraju i biti izručen Hrvatskoj.

Zakon je jasan, te ne postoji mogunćnost irzčena, a do tada popularni Maminjo odmara u Hercegovini. U petak je čak u Gabeli prisustvovao susretu između GOŠK-a i Širokob Brijega na stadionu Pero Pavlović.

Završilo je 0:0, te Mamić nije mogao uživati u pogocima, a viđen je u društvu prvog čovjeka GOŠK-a Luje Ilića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelnici GOŠK-a Mamića su nedavno posjetili u Međugorju, te se pričalo i o mogućem ulasku Mamića u bh. nogomet. Da li je u petak bila ista tema, za sada nije poznato.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi