31

Komentari (31)

rodjak
kad nas sutra galaktikosi uzmu u sevu necemo centra preci dabogda da sa 5 komada prodjemo u mrezi.Treba reci Marinovicu nakon data 3 gola da nam ne daju vise ,ipak smo mi stari haveri,Znam da im je krivo sto nismo odgodili utakmicu pa bi ih zamolili da nas radi toga ne buse previse ,nek nam oproste ,jasno nam je da smo strahovito pogrijesili, trebali smo to bezgovorno prihvatiti pa sa nama sta bude dalje i onako smo nebitni .Izvinite nasi dragi haveri iz Sarajeva nece se ovo vise nikad ponoviti,sve sto budete trazili od nas mi ce mo to istog trena ispuniti samo nemojte nas kaznjavati ,please ;)
Sarajevo ce sutra provi kao SDA na izborima u Sarajevu.
Sarajevo ce proči kao SDA na izborima u Sarajevu!!!
Lafac
Još čekaju da vide šta će se desiti sutra pa da mogu da opletu po Velezu, zapamtite ovo! Ja sam lično čuo par pitara kako pričaju da će vam se osvetiti zato što niste htjeli odgoditi utakmicu na Koševu,ali ne žele da dižu tenzije na forumu i portalima da bi mogli igrati u manjem neprijateljskom naboju u Vrapčićima. Zapamtite sutra vecer .
rabodimis
Jarane ubilo te gledanje Esmeralde, odmori malo.. Da imamo neki problem sa nekim znalo bi se.. Nema potrebe da se skriva nesto.. Ne znam odakle ti uopste ideja da nas ravnas sa vama ? Ljudi imali potpuno pravo da stite svoje interese, nije lijepo na oko al nije ni dusmanski.. Postovanje za Mostar i Rodjene iz nekih starih razloga.. A vi bi se trebali zabrinut za vas klub, imate vi puuunooo svojih problema, nemate vi vremena sekunde jedne, ode Sarajevo... Ko space shuttle.. bzzz..
Njosa
al pitari kad procitaju naslov i pocnu komentarisat bez da procitaju ostatak clanka... katastrofa
IzgubljeniSlon
joj hamo vidi mu glave
Ajax11
Cuj sve je do nas... ovo samo bi meni kao igraca ekipe koja nema poraza bilo dovoljno, da se pobrinem da tako i ostane! Ima da vaz Sarajevo zgazi
vence
Pa sta treba reci? Izacemi na teren, pa ako nam Sarajevo sta pusto mozda i iskorostimo?? Ne bi ni trebali izaci na teren..bola da Juventus dolazi treba izaci sa stavom ajmo probati odigrati dobro i nek nije do nas(msm na bilo koji tim) pa nek pobjedi bolji. I za sutra, kao navijac Veleza kazem: " Nek pobjedi bolji i samo bez ruznih scena i povreda"
Ajax11
@vence ovo je ponizavanje protivnika! Reci sve je samo do nas a dolazi ti ekipa koja za poraz još cula nije, je ponizvajuce! Sve stoji da treba motivisati ekipu, ali malo respekta prema lideru nije pogrešno! Ispade Velez ako je pravi, niko šanse nema....a sta ako Sarajevo bude isto pravo...
vence
Ma nije, brate...ako odigraju kako najbolje znaju i mogu i naravno uz dozu srece, koja je neizostavna u svemu, mogu dobiti, do sada, neporazeno Sarajevo. Sigurno Fedja nije neko ko je napuhan lik i to, razg sam sa njim licno i znam da nije takva osoba. Ako izgube fer i posteno cestitace Vinku kao i svima do sada kad je to bio slucaj..osim Banjaluke i cika Vlade..a svi smo vidjeli a i znamo zasto.
Chwilla
Lafac
Sretno Rodjeni !!
GiS
Djaba vam je, sutra opet u rupe na LEDENIH -7
rabodimis
Znam na da bi vi volili da je to tako i da se Velez pita al nema potrebe za dezinformacijama.. Sarajevo ima 3 A reprezentativca i dobar dio mlade repke, rijetki su oni koji uopste pucaju po golu.. Tesko Bogami da ce se Velez bas toliko pitat, al eto.. redakcija ss.ba je svim srcem uz Velez... Kao da vas sve zajedno neko nesto pita.. Ide Sarajevo naostrenog ku*ca, pazite se.. bice je*enih.. ;)
user1579962154
Ima 3A reprezentativca zato je i ostvarila ovako “dobre” rezultate. Budi realan, od kako je dovela te velike igrače nikad nije imala gori rezultat. Na stadionu rođeni NIKO nije favorit pa tako ni Sarajevo. Ja i dalje tvrdim svima da je Sarajevo daleko najjača momčad u državi i draže mi je da oni budu prvaci nego željezničar ili Zrinjski , ali Velez je moj klub i nikad nikoga ispred njega necu staviti. Nisam rekao da su vaši igrači loši nego da nisu dosegnuli nivo za reprezentaciju ali se srdačno nadam da hoce. Sretno sutra i neka pobjedi onaj ko to vise zasluzi.
tuner
Prvo pola.lige ima A rwprezentativce. Navijam za Velez, ali Fedja treba znati da uz posjet 65 posto i bez suta na gol ili nema znanja ili igraca. Navijam za Velez ali mislim da sarajevo pobjedjuje sutra. Objektivno stanje stvari. Plus bez tri igraca Velez
rabodimis
@user1579962154 Grijesis prijatelju, od kako smo doveli amebe u ss reprezentacije nikad gore rezultate nismo imali.. Za Amara i Benjamina uopste nije bilo bitno ko je selektor, momci su ZASLUZILI poziv 100%... Ako neko iz PL treba bit a trebo bi bit u reprezentaciji to su oni.. realno. PS Pogledaj izjavu Vinka pa pogledaj ovog.. prvi ima razlog da se ku*ci al to ne radi a drugi nema razlog za ku*cenje al ipak je uporan.. U narodu se kaze "pravi racun bez krcmara"..
user1579962154
@rabodimis mislim da je pametno da pogledaš kompletnu njegovu izjavu na Velez TV na YouTube. Dudic se ne folira nego govori ispravu stvar jer je realnost da smo u svakoj utakmici bolji od protivnika, da imamo veći posjed lopte i da imamo veliki broj udaraca u okvir gola ( na svakoj utakmici po tri puta vise od protivnika ) , da smo imali malo sreće ili znanja u napadu stajali bi rame uz rame sa Sarajevom i ovo nije izmišljanje nego realna slika sto mozes provjeriti vrlo lako. Velez nema bogatog donatora pa kupuje igrače od Maribora, Hajduka itd .. imamo sto imamo i od amatera napravimo igrača, Lako je dovesti Radmanovića i lako je dati izjavu da ste bolji, Dudic je imao 10 puta veći izazov ispred sebe i mala je bodovna razlika od Zelje do nas a jos je puno bodova u igri.
rabodimis
@uset1579962154 Ja stvarno ne znam sta ti gledas.. Zizovic ga je ugasio, al totalno.. Bili ste bolji od Krupe sad ovu zadnju ? O kakvoj ti sreci pricas ? MI smo se ba izborili za ovakvo Sarajevo, cuj lako je dovest Rahmanovica i lako je davat izjave da smo bolji.. Da je lako svi bi bili Sarajevo... E cuj Dudic je imao 10 puta veci izazov..XD Sto mu spomenik ne napravite, heroj modernog doba.. Otplako je svaku jacu utakmicu.. Svi smo bili uz njega..
user1571956549
Vala talasike vece se nece sastati hahahahahaa
tuner
Mora da si iz Danske. Ili navijas za ĐK Zeljana. (Djuturumski klub)
Brazuka
Kec ko kuca! Duda uzmi ih
tuner
DaBoda, ali malo vjerovatno
Fcs
Qari
Poližeš mi muda.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.