5

Komentari (5)

Furioza1999
Bravo Feđa ??
TINTURINTU
Ovaj Feđa Dudić je kralj.Bez dlake na jeziku,kaže što drugi neće ili ne smiju.Da ima više ovakvih ljudi u bh nogometu...
goku_iz_sirokog
U pravu je čovjek, obicna gripa je teza od ovoga sranja
bistrik87
Covid i gripa su dva razlicita svijeta. Al i od gripe se umire, kao i od korone, sve zavisi od organizma i mogucih komplikacija. Citav svijet je zaosto u medicini, novi plejstejsni, auta na struju, privatne firme u svemiru, a medicina karna, valjda nas ovo malo osvjesti, jer smo izvukli jackpot, da je sta smrtonosnije pokosilo bi nas, kolko smo spremni za ovakve stvari. Brz oporavak igracu i da se ne prosiri nedo Bog.
nijepoznat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti