Dudić: Svoju šansu vidimo i u umoru Slobode

Trener GOŠK-a pred sutrašnji meč na Tušnju

Dudić: Svoju šansu vidimo i u umoru Slobode

S. Mlaćo

Sutra će na Tušnju snage u okviru 6. kola Lige za ostanak snage odmjeriti Sloboda i GOŠK. Sloboda je u srijedu poražena u revanšu polufinala Kupa BiH protiv Željezničara sa visokih 4:1, dok je GOŠK u prošlom kolu Lige za ostanak sasvim neočekivano remizirao na svom stadionu protiv fenjeraša Viteza (1:1).

Ipak, u Gabeli vjeruju da se na Tušnju mogu pokazati u lijepom svjetlu, te doći do vrijednih bodova u borbi za opstanak.

"Očekujem pozitivnu reakciju igrača nakon kiksa protiv Viteza. Igramo dobro cijelo vrijeme i ne smije jedan kiks da nas poljulja tako da očekujem sutra da se vratimo starim navikama. Sloboda je sigurno kvalitetna ekipa i ne treba tu puno riječi trošiti, ali mi vidimo svoju šansu i u umoru Slobode koji će sigurno biti jer ritam srijeda - subota ostavit će traga na njihove igrače", kazao je šefa struke GOŠK Feđa Dudić za SportSport.ba.

Meč na Tušnju sutra se igra sa početkom u 17 sati.

Top Komentari

disident7
Ma kec ko kuca.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi