Remi u Gabeli zakomplikovao situaciju u borbi za opstanak

Vitez iznenadio GOŠK-a

Remi u Gabeli zakomplikovao situaciju u borbi za opstanak

Samir Mlaćo

U okviru 5. kola Lige za opstanak GOŠK je danas na svom terenu ugostio Viteza, a publika je vidjela podjelu bodova (1:1) koja sigurno ne može nikako zadovoljiti domaće.

U prvom poluvremenu nije viđen baš kvalitetan meč. Vrijedi izdvojiti priliku Soa koji se nije snašao iako je bio u dobroj poziciji pred golom gostiju iz Viteza, a na drugoj strani pokušao je Vukoja, međutim Kozić nije imao težak zadatak.

Već u trećoj minuti drugog poluvremena domaći su poveli. Mišić je ubacio iz kornera, a Rodin matirao Tirića za slavlje domaćih.

Gosti su ipak nisu predavali pa su u 75. minuti došli do izjednačenja. Strijelac je bio Bojo.

Pet minuta kasnije Mišić je imao dobru priliku za domaće, ali gosti su se uspjeli odbraniti.

Do kraja se mreže nisu tresle i ostalo je 1:1. GOŠK je sada na četvrtom mjestu Lige za opstanak sa 30 osvojenih bodova koliko ima i Sloboda, dok je Vitez posljednjeplasirani sa samo devet.

NK GOŠK - NK Vitez 1:1 (0:0)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK: Kozić, Čolić, Rodin, Hasanhodžić, Mišić, Barić, Raguž, Zolj, Ramić, Mulahusejnović, So.

VITEZ: Tirić, Stanić, Brekalo, Jevtić, Livaja, Hadžanović, Ivičić, Šivšić, Vukoja, Bojo, Vranjić.

Top Komentari

Zenicanin
Igraj Čelik nepobjediv sada ti siiii oooooo
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi