Dudić uputio hvalospjeve na račun Veležovog "dirigenta"

Ponovo je bio odličan

Dudić uputio hvalospjeve na račun Veležovog "dirigenta"

A. Čaušević

Velež je stigao do nove domaće pobjede, ovaj put poslije preokreta je savladan Radnik sa 2:1. 

Feđa Dudić je poslije utakmice kazao kako je ovo bila jedna od najboljih utakmica njegove ekipe u dosadašnjem dijelu sezone.

"Iako je bilo težak teren, ovo nam jedna od najboljih utakmica, stvorili smo 6-7 mrtvih šansi, šta mi možemo da promašimo... Na kraju protivnik ima jedan aut, mi strepimo. U ovakvim utakmicama kada puno promašiš onda budeš i kažnjen."

"Znali smo da će Radnik doći da igra na kontre, to se vidjelo u samoj postavci, mi nažalost primimo iz kontre, olako shvatimo jednu situaciju i primimo gol. Ali mi smo nastavili da igramo u istom tempu, i mislim da je to veličina ovog Veleža, pokazali smo karakter, igrali smo svoju igru iako smo gubili", rekao je Dudić te pohvalio golmana gostiju Dalibora Kozića koji je ima nekoliko vrhunskih odbrana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić je posebno pohvalio Samira Radovca koji je danas bio fenomenalan, ali nije uspio postići gol.

"Žao mi je što Radovac nije postigao gol, spriječila ga je stativa, diriguje našom ekipom i prema naprijed i prema nazad, u kontinuitetu igra dobro", kazao je trener Rođenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
BIG LIKE ZA RADOVCA!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi