Petrović iskren: Moj tim nije dorastao ekipi kakva je Velež

Trener Radnika

Petrović iskren: Moj tim nije dorastao ekipi kakva je Velež

M. Šljivak

Radnik je večeras poražen u Mostaru od Veleža sa 2:1.

Trener gostiju Slavko Petrović priznaje da su Rođeni zasluženi stgli do trijumfa.

"Gledali smo jednu tešku utakmicu na teškom terenu, naročito ova strana prema tribinama koja je bila potpuno raskvašena. Nije se mogao vidjeti neki fudbalsi repertoar. Obje ekipe su borbeno i trkački pružile zaista puno", rekao je Petrović i dodao je:

"Mi smo dobro otvorili meč, nismo im dozvolili u prvom poluvremenu puno prilika i onda dolazi taj 40. minuti koji je bio koban za nas. On im je dao samopouzdanje, nakon pauze su dali taj drugi gol. Fizčki smo dominirali u posljednjih 25-30 minuta. Skupo smo prodali kožu, ali ova naša ekipa nije dorasla ekipi Veleža. Njihova pobjeda je zaslužena", istakao je Petrović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Pošteno rečeno ali i čist gol je poništen na otvaranju utakmice.I ko zna kako bi dalje bilo.
2 0
lesina
Ti i tvoj radnik niste za kantonalne lige...napravljena ekipa koja ce igrati za 1000 km i manje pa gde tu kvalitet mozes imati
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi