Duel Lazio - Milan ne smijete propustiti ako ste kladioničari

Primamljive kvote

Duel Lazio - Milan ne smijete propustiti ako ste kladioničari

Endin Čaušević

Prva polufinalna utakmica Kupa Italije između Lazija i Milana igra se sutra na Olimpicu od 21 sat.

Kup Italije je rijetko takmičenje gdje u samoj završnici nećemo gledati Juventus koji je u četvrtfinalu ispao od Atalante. Polufinalne okršaje sutra će na Olimpicu otvoriti Lazio i Milan i sigurno je da nas očekuje još jedan spektakularna utakmica starih rivala.

Milan je u prethodnoj rundi izbacio Napoli i u odličnoj amotsferi dočekuje utakmicu protiv Lazija, dok kod domaćih ne vlada baš najbolja atmosfera. Da se očekuje veoma izjednačena utakmica najbolje pokazuju kvote na kladionicam koje su skoro izjednačene.

To se odnosi na sutrašnju utakmicu Lazija i Milana, a li i na dvoboj Fiorentine i Atalante koja se igra u srijednu navečer. Lazio je prema kvotama blagi favorit, no s obzirom da je Milan u odličnoj formi onda se ne trebate bojati odigrati dvicu i "ubosti" sjajnu kvotu.

Jasno je da je ovo prva utakmica i da će obje ekipe igrati dosta oprezno, no dueli Lazija i Milana su tradicionalno zanimljivi. Kvote koje vam u bogatoj ponudi donosi kladionica MOZZART možete pogledati OVDJE.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nedimsslazio
Ma nemoj, pojma ti nemas i treba promovisat,na mnogim dresovima pise bwin ili neka druga kladionica,na svim stadionima sirom evrope imas na reklamama pored aut linije pisu kvote na pobjedu i ko ce dati sledeci gol, nek mi bosanci nadjemo nesto pametovat treba nas vratit u srednji vijek a fola hocemo u evropsku uniju.
0 1
MirzaBarucic
Javno promovisanje kockanja =) Tuga i cemer jednog 'sportskog portala'.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi