Lazio na Milan bez Senada Lulića?

Važan meč

Lazio na Milan bez Senada Lulića?

S. Mlaćo

Lazio će sutra u okviru polufinala Kupa Italije ugostiti Milan. Radi se o duelu dva poznata rivala koji će sigurno privući veliku pažnju navijača.

Domaći tim bi u ovo meču mogao nastupiti bez kapitena Senada Lulića koji je na jučerašnjem treningu zaradio lakšu povredu i nešto ranije je morao pod tuš.

Još uvijek nije ustanovljeno koliko će prognozirati te da li će morati propustiti sutrašnji veoma važan meč.

Ipak, Simeone Inzaghi je optimista svjestan koliko Lulić znači svom timu.

Smatraju ga liderom u ekipi

Bivši italijanski nogometaš Stefano Mauri, koji je najveći dio karijere proveo u Laziju, biranim riječima je govorio o našem Senadu Luliću.

Nakon jedne pobjede Lazia nedavno je istakao kolika je važnost bivšeg bh. reprezentativca u ekipi.

"Lulić ih je sve hrabro gurnuo prema naprijed. On je pravi primjer dobrog lidera na terenu", podvukao je Mauri koji je svojedobno za Lazio igrao od 2006. do 2016. godine.

Podsjećanja radi, od prošle sezone Lulić u Laziju nosi i kapitensku traku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi