Duel Zvezde i Spartaka neće biti prolongiran

Čelnici Crvene zvezde odbili prijedlog Subotičana

Duel Zvezde i Spartaka neće biti prolongiran

D. Vejo

Uprava tima iz Ljutice Bogdana odbila je prijedlog čelnika FK Spartak iz Subotice o odlaganju utakmice za nedjelju.

Obaveze u Kupu Srbije poremetile su raspored Subotičana kada je u pitanju šampionat. Iz tog razloga prije nekoliko dana, čelnici Spartaka uputili su molbu struci crveno-bijelih u kojoj traže da se utakmica umjesto u subotu, odigra u nedjelju.

Pokušaj prolongiranja meča glatko su odbili iz Upravnog odbora crveno-bijelih. Razlog tome je što fudbaleri Zvezde već narednog utorka igraju meč sa Novim Pazarom koji je bio odgođen prošlog vikenda usljed vremenskih neprilika te im ne ostaje onda dovoljno vremena kako bi se spremili za isti.

Meč između Crvene zvezde i Spartaka igra se u subotu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi