Crvena zvezda se oprostila od legendarnog Dragana Nikolića

"Bio je primjer pravog navijača"

Crvena zvezda se oprostila od legendarnog Dragana Nikolića

Cjelokupna balkanska javnost jutros je sa tugom primila vijest o smrti legendarnog glumca Dragana Nikolića, čije je srce prestalo kucati u 72. godini nakon duge i teške bolesti.

Nikolić je bio deklarisani navijač Crvene zvezde, a iz beogradskog kluba su se od poznatog glumca oprostili dirljivom porukom.

"Dragan Nikolić je bio i poznati navijač Crvene zvezde, čovjek koji je više puta učestvovao u Zvezdinim projektima, zvezdaš za primjer svima".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Njegova smrt predstavlja veliki gubitak i za crveno-bijelu porodicu i ovim putem izražavamo poruke iskrenog saučešća porodici", piše na zvaničnoj stranici kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi