7

Komentari (7)

MirzaBarucic
Gle' sad kad svane naslov, Dzeko u Inter za 22 miliona OjRa :)
mer12
Kako si glup ljudi samo prenose i sto Italijanski mediji pisu....o Dzeki koji te toliko boli i zanima. Pisi o svojim drvima tipa Mandzukic koji je svugdje klupa da nepricam koji je to tehnicar za po zaviditi njegova najbolja sezona je jednaka Dzekinoj najgoroj...lijec se idiote.
Sbh96
Jel dzeko da gol za ulazak u finale mundijala jel da gol u finalu mundijala i lp
zazamir
sad smo jos jaci . FORZA INTER
mer12
Kako si jaci Boga ti ccc , Ikardi je u 16 zvijer jest da van toga nista ako nema servisa idealnog nema ni gola i igras sa 10 igraca umjesto 11
dobojan90
Kakva korist sto je zvijer kad mu je zena krava pa samim tim on postaje vo jer je slusa. Od njega trenutno nikakve koristi inter nema!
Nany
Jesi i ti pametan,dabogda da poživiš ! Možda te zaposle na ovaj portal !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.