Dugo nedjeljno popodne za Marottu: Inter dogovorio transfer Icardija, napadač odlazi iz Italije

Tvrdi Raisport

Dugo nedjeljno popodne za Marottu: Inter dogovorio transfer Icardija, napadač odlazi iz Italije

A. Čaušević

Ako je vjerovati navodima iznešenim u emisiji La domeni Sportiva Estate italijanske državne televizije Raisport Inter je prodao Maura Icardija!

Novinar Raisporta Ciro Venerato je sinoć objavio informaciju kako je poslije dugog popodnevnog sastanka Giuseppe Marotta postigao dogovor s Monacom koji bi trebao biti naredna destinacija argentinskog napadača.

Marotta je razgovarao s generalnim menadžerom Kneževa Olegom Petrovom, a visina transfera će iznositi 60 miliona eura plus pet miliona eventualnih bonusa.

Isti iznos nudi i Napoli, ali su Nerazzurri preferirali da svog nekadašnjeg kapitena prodaju Monacu nego da pojačaju direktnog konkurenta u borbi za vrh taabele.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Klub koji se takmiči u francuskoj Ligue 1 je spremio i odličan ugovor za Icardija. Za odličnog golgetera je spremna plata od 12 miliona eura na godišnjem nivou u narednih pet godina.

Tokom dana se očekuje reakcija Wande Nare i Icardija koji bi najradije u Juventus, dok Bianconeri zbog nemogućnosti da prodaju određene igrače ne mogu krenuti po Argentinca.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Gle' sad kad svane naslov, Dzeko u Inter za 22 miliona OjRa :)
0 4
zazamir
sad smo jos jaci . FORZA INTER
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije