21

Komentari (21)

TitkusMojeJelo
Koji su ovo moroni.... Prcaju ljude u zdrav mozak! Svako sve zna a svi sute barem ti kojibsu imali doticaja sa papirima! Samo me zanima ko je davao te ugovore? Zar nema niko da pravno goni te mafijase? Tuga za Zenicu i Celik...
andi
Covjek falsifikator,trebao je robije zaraditi,usro je sve igrace za koje je EFFE naredio,kakav dug,,bez kurpulozan covjek,nema obraza,samo sebe volio a **** ČELIK.
mile90
izbacit ove kriminalce iz lige, dosta su napatili i izbacili klubova zbog svojih lopovluka
fbigoal
Hahaha boli Turčina ona stvar za Čelik, pa da je Turčin kupio Čelik kao svaki normalni investitor nebi se ovo dešavalo on dobio za 1 KM i opet pravi cirkus od Čelika...
Manijak87
UGASITE amatere I ZDRAVO! Iz sezone u sezonu se spasavate, gurbeti.
SrcuDragaBojaPlava
ovo prebiti sve Robijasi..mali vam je grad da pustite te kokosarw da vas kasape...manjd price vise udaranja
Plavi orkestar
A kod nas ko nešto bolje i nas ne kasape a sve se svelo na pricu i pisanje po forumima.
BN78
Turčin ako je normalan,neće ništa uplatiti,i pustiti Čelik niz vodu,pa neka Grad Zenica spasava Čelik.Covjek se izjasnio da će platiti dospele obaveze od tuzbi,koje realno nisu napravljene od kada je on tu,i sada ce klub tužiti i Kurta i Murta.Jos samo fali da neko tuzi klub za obaveze npr.1978.
koki
Bezbelidajesam
Haha ovaj im je najjači
Bazarich
Kralj davao pare i sam potpisivao da je dao i da je primio. Koma ziva
RobijasZe
A MAMU TI JA ****M SMECE JEDNO ! NIKO OD OVIH LJUDI NIJE RADIO ZA CELIK, NEGO SAMO ZA LOVU, A OVA SRANJA SU POCELA OD KAD JE SABIC OTISAO S PAR MILIONA IZ KLUBA PA NAPRAVIO SVOJ CENTAR I KLUB TEMPO SPORT.
Dobojlija
A ko kaze da turci ne rade u svom interesu a za druge ih briga
Disha
Ovaj kao da je u Realu direktor bio.
Jadnimi
09 2017 - 10 2019 25 plata, ako nije dobio feninga za te dvije godine ispada da mu je plata bila 45000/25=1800KM Ja stručnjaka. Čovjek bio ODGOVORNO lice, u trenutku nastajanja dugova i sada on oštečen a ne odgovoran. KOMEDIJA
U tih 45000 ulazi pozajmljeme pare Đuguma nogometnom klubu NK Čelik i sadhoce covjek da mu se vrati ono sto je pozajmio i ono sto je zaradio.
Celicni
*****m li ti pokotiju dobro ti je covjek reko nisi imo jaknu obuc a ti davao svoje pare ...dosao Aydin pa vidio priliku da naplatis,gdje si to radio majmune u Real Madridu.
Samoiskreno
****aru treba te pljunuti ti da posudjujes novac celiku, nisi imao jaknu pristojnu obuci za intervju
Samoiskreno
celik treba tuziti djuguma jer nemoguce da je imao platu 5000 KM
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.