3

Komentari (3)

Husrefbeg22
Svaki tim nekoga igraca lovi samo FK Sarajevo nikoga ne lovi? Koga lovi, ako lovi, direktorica Sabrina?
pjanke.sa
Ti bas pasa nisi dobar. Svaki ti komentar seres po nekome. Ne kazem da je Sabrina dobea u poslu, ali ti bas tastatura navijac.
SarajevoFC
Bas tako. Nekoliko dezurnih pljuvaca uvijek spremni za negativu. Nisam ni ja ljubitelj Sabrine ni uprave ali ako je tacno sto je rekla na onoj konferenciji onda ocito nije samo do nje. Nam je taj koji odlucuje, zanemario je akademiju, malo ga ponijela dominacija u ligi, kupuj sve sto se nudi, ne pitaj za cijenu, eto nas ubrzo u grupnoj. Ovi iz uprave se savrseno uklopili u to, evo para na gomili, samo trosi. Yebi ga, malo su se svi preracunali. Uz to stigla i korona. Kritika je potrebna ali ne mozemo samo pljuvati po svemu, treba malo i pozitive. Valjda se nesto i valja iza brda, vidjecemo uskoro.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.