Duje Ćaleta-Car bio pred potpisom života, spremao se za let, a zatim je stigao poziv razočarenja
Foto - EPA

Marseille zaustavio let za Liverpool

Duje Ćaleta-Car bio pred potpisom života, spremao se za let, a zatim je stigao poziv razočarenja

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Duje Ćaleta-Car bio je danas pred potpisom života.

Ovaj 24-godišnji štoper umalo je postao član engleskog prvaka Liverpoola, ali je njegov transfer propao u posljednji čas.

Ćaleta-Car je bio spreman da otputuje za Liverpool. Privatni avion je bio spreman, no zatim je stigao poziv razočarenja.

Marseille je obustavio sve oko transfera jer francuski velikan nije uspio da nađe adekvatnu zamjenu u finišu prelaznog roka i Ćaleta-Car će ostati na Velodromeu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Umjesto njega na Anfieldu je završio defanzivac Prestona Ben Davies.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi