Klopp otkrio šta je Milner dobacivao Hendersonu nakon utakmice

Ponovo odličan na poziciji štopera

Klopp otkrio šta je Milner dobacivao Hendersonu nakon utakmice

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola danas su u gostima pobijedili West Ham sa 3:1 u meču 21. kola Premiershipa.

Redsi su uspjeli da dođu do nova tri boda, a igrač meča bio je Mohamed Salah koji je postigao dva gola.

Jurgen Klopp je ponovo bio primoran da kombinuje sastav zbog silnih povreda koje su zadesile njegov tim. Na poziciji štopera zaigrao je Jordan Henderson koji je bio jako dobar.

Nakon utakmice Klopp je otkrio da su saigrači tokom meča dobacivali Hendersonu da malo smiri doživljaj jer u suprotnom više nikada neće zaigrati na poziciji veznog igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Milner je dobacivao Hendersonu da bude oprezan jer ako nastavi igrati ovako bit će štoper do kraja karijere", otkrio je Klopp nakon meča.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi