Klopp i navijači mogu odahnuti: Stiže štoper na Anfield
FOTO: EPA

U finišu transfer roka

Klopp i navijači mogu odahnuti: Stiže štoper na Anfield

H. Zilić

Prema pisanju vodećih britanskih medija, Liverpool je u finišu transfer roka dogovorio kupovinu toliko neophodnog štopera.


Od svih imena, pik je na kraju pao na defanzivca Prestona Bena Daviesa.

Ovaj 25-godišnjak ima sjajnu sezonu u Championshipu. Odigrao je 19 utakmica i jedan je od glavnih stubova u igri Prestona.

Redsi će navodno Prestonu platiti tri miliona eura, a svi detalji ugovora bit će ozvaničeni kada Davies završi lječničke preglede.

Prije Daviesa, Redsi su bili blizu da dovedu Mustafija, zatim i Issu Diopa, ali odluka je po svemu sudeći pala na Daviesa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iznenađujuće ili ne, Klopp će bar malo biti miran kada su u pitanju štoperi.

Ostao je bez Van Dijka, Matipa, Gomeza.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi