Đukić napušta Partizan i odlazi u Španiju?

Već vodio ovaj tim

Đukić napušta Partizan i odlazi u Španiju?

Samir Mlaćo

Partizan je jučer sa 3:1 savladao Rad, te upisao 16 pobjedu ove sezone. Ipak, to neće puno moći ovom klubu s obzirom da je Crvena Zvezda već davno osigurala novi naslov prvaka. 

Već odavno je poznato da je stolica šefa struke Partizana Marka Đukića uzdrmana zbog loših igara u posljednje vrijeme, pa postoji velika mogućnost da ovaj 52-godišnji stručnjak napusti redove tima iz Beograda.

Prema pisanju španske Marke, Đukić je na meti španskog Valladolida, trenutno desetoplasiranog tima druge lige Španije.

Đukić je već predvodio sa klupe Vallodolid i to u sezoni 2011/12, kada je ovaj klub uveo u viši rang. Nakon toga okušao se i u Valenciji, te Cordobi i Al-Shababu, odakle je i stigao u Partizan.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi