Dule i njegovi izabranici oduševili bh. javnost

Ipak se putuje u Makedoniju

Dule i njegovi izabranici oduševili bh. javnost

O. Lekić

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine, ipak, će učestvovati na pripremnom turniru u Makedoniji.

Zbog teške financijske situacije u Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine pod znakom pitanja je bio odlazak seniorskog tima na turnir u Makedoniji.

Da je situacija alarmantna juče je za Avaz potvrdio i potpredsjednik Upravnog odbora, Sejo Bukva, no danas iz tabora košarkaške reprezentacije stižu sjajne vijesti.

Kako piše Avaz igrači i stručni štab odlučili su da u Makedoniju otputuju autobusom iako je ranije bilo planirano da se putuje avionom i na ovaj način su ustvari pokazali koliko su se u stanju "žrtvovati" samo da što spremniji dočekaju pretkvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Podsjetimo, pretkvalifikacije se igraju od 2. do 19. avgusta, a u našoj grupi su još Slovačka, Armenija i Švedska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi