11

Komentari (11)

nije.suplja
Koji ce nam k... ni nije neki igrac da se razumijemo. U cvajti igra u ekipi koja je donji dio tabele.. nema tu kvalitete..
BigBosnianBoss
E vala prdite i vi...
celikze
Bio je los i opravdano nije bio pozivan.Trenutno je standardan i vrlo dobar na terenu.Krece se dobar 1:1 zasluzio je poziv.Kada moze Cimirot moze jos vise Duljevic.
enko
Ebo vas vise duljevic,radovac je igracina za njega
2323
Pa.Danilovic je igrac Vice i savjetnika Milicica..valjda vam.je to jasno...Sanicanin isto tako...pogledajte U21.. samo njihovi mogu iz Borca
Hare
Saničanin je uvijek dobro odigrao da se ne lažemo
Samo_nebo_je_granica
Koji crni Duljevic sve vam hebem plaćeničko…počeli ste opet huskati jedni na druge…
emial766
Ovaj veze nema. Za Danilovica nemam komentar
Bosnaa
Realno ne zanima me clanak ali cu samo reci ako moze Vladan Danilovic zasto ne bi mogao i Haris gledao sam par utk gdje je igrao i vise nego dobar je bio
Damir
Sta znaci sad svakog treba zvati ako ima jednu asistenciju
Donrolls
Dao 100 eura novinaru za članak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.