Duljević: Derbi je nešto više od utakmice

Edmir Škorić

Kapiten Sarajeva Haris Duljević svjestan je važnosti sutrašnje utakmice.

Iako 108. vječiti derbi dolazi već u prvom kolu i ne donosi nikakve trofeje, svakom igraču je jasno da se "ne smije izgubiti".

"Derbi je nešto više od utakmice. Dat ćemo sve od sebe. Odradili smo vrhunske pripreme i žao mi je samo dvojice igrača koji su se povrijedili", kazao je Duljević, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da smo se dobro uigrali. BIt će teško, ali imat ćemo motivaciju. Uz dosta truda i zalaganja, doći ćemo do dobrog rezultata".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi