Duljević nakon utakmice sreo čovjeka koji je nokautirao igrača Grčke u Zenici

Ostao u lijepom sjećanju bh. navijačima

Duljević nakon utakmice sreo čovjeka koji je nokautirao igrača Grčke u Zenici

E. Čaušević

Fudbaleri Nimesa sinoć su na svom terenu poraženi od Dijona nakon preokreta sa 3:1.

Veoma dobar meč odigrao je i bh. reprezentativac Haris Duljević koji je bio asistent kod gola Nimesa. No, nakon što je Duljević izašao iz igre za domaće je sve krenulo nizbrdo, te su od 1:0, došli na 1:3.

Nakon utakmice bh. reprezentativac se oglasio na Instagramu s fotografijom koja je oduševila naše navijače.

Naime, on se sreo sa Stephaneom Gillijem koji je nekada bio član stručnog štaba reprezentacije BiH dok je selektor bio Meša Baždarević.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Gilli je ostao upamćen najviše po toma kada je nakon utakmice protiv Grčke u Zenici nokautirao jednog grčkog igrača, te mu izbio zub. Duljević je iskoristio priliku da objavi fotografiju, te je poručio da mu je drago što su se sreli.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Ende
Koji smo mi kreteni XD
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi