Duljević napušta Dresden, ali i Njemačku?

Još jedan klub u igri

Duljević napušta Dresden, ali i Njemačku?

Bh. fudbaler Haris Duljević nalazi se na radaru Nimesa.

Partije koje je 25-godišnji Duljević pružao u prethodnoj sezoni, kako u dresu Dynama iz Dresdena, tako i reprezentacije BiH, nisu prošle neopaženo i sve je više onih koji bi ga željeli angažovati.

Eintracht, Koln, Hamburger SV..., samo su neki od klubova s kojima se krilni fudbaler povezivao u posljednjih mjesecima, a u igri za njegov potpis je navodno i francuski prvoligaš Olympique Nimes.

Tako barem pišu Francuzi, tačnije Midilibre, navodeći kako u Nimesu žele sa što jačim kadrom ući u novu sezonu i da je upravo Duljević jedan od fudbalera koji se nalazi na listi želja trenera Blaquarta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na listi želja Nimesa se, između ostalog, nalaze još Sidy Sarri, Branko Jovičić, Romain Del Castillo...

Duljević sa Dynamom inače ima ugovor do ljeta 2020. godine, tako da bi, u slučaju da se odluči na konkretan potez, Nimes morao zadovoljiti i finansijske apetite kluba iz Dresdena.

Top Komentari

Mungos
Man. City odrijesio kesu!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi