Duljević nastavlja po sistemu toplo-hladno

Bh. reprezentativac opet u problemu

Duljević nastavlja po sistemu toplo-hladno

A. Čaušević

Za Harisa Duljevića 2020. godine sigurno nije počela onako kako je to bivši fudbaler Sarajeva zamislio. 

Duljević je u novu godinu ušao povrijeđen, nakon toga se oporavio, u posljednjem susretu bio je starter, da za predstojeći meč protiv Saint-Etiennea uopšte neće konkurisati.

Ovaj 26-godišnjak je igrao u početnoj postavi kup utakmice protiv Dijona, međutim za ligaško gostovanje Saint-Etienneu ga uopšte nije bilo na spisku pozvanih.

Prije toga Duljević je igrao i protiv Rennesa, ali trener Nimesa Bernard Blaquart neće moći računati na njegove usluge na stadionu Geoffroy-Guichard.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, Duljević je u dosadašnjem dijelu sezone računajući sva takmičenja upisao 16 nastupa, a još uvijek čeka na svoj prvijenac.

Top Komentari

Terminator
Brzo će on nazad u Bih, Tuzla Sity ili Sarajevo.
2 0
enko
Mrzi ga trener,trebao bi biti naslov ,to je obicaj kod nasih igraca kad odu vani
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi