Duljević odradio prvi trening s Nimesom

Naš fudbaler u novom klubu

Duljević odradio prvi trening s Nimesom

Fudbalski reprezentativac BiH Haris Duljević odradio je danas prvi trening s novim klubom.

O Duljevićevom odlasku iz Dynamo Dresdena sedmicama se špekulisalo, brojni klubovi su bili u igri, no najkonkretniji na kraju je bio Nimes Olympique kojem se zvanično priključio.

Francuski mediji objavili su kako je 25-godišnji Duljević sa novim klubom po prvi put danas trenirao, no neće biti u konkurenciji za večerašnju prijateljsku utakmicu koju će Nimes Olympique odigrati protiv Setea.

Za Duljevićeve usluge Dynamo Dresden je navodno na ime obeštećenja dobio 700.000 eura, dok je naš fudbaler s članom Ligue 1 potpisao trogodišnji ugovor.

"Duljević je insistirao na odlasku. Nije to bila laka odluka, ali izašli smo mu u susret", rekao je sportski direktor njemačkog drugoligaša Ralf Minge.

U prethodnoj sezoni Duljević je odigrao 26 utakmica za Dynamo i postigao dva gola uz tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

dragonBH
sretno dulja, samo se nadam da ce bit standardan a ne ko u dresdenu..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi